Volledig scherm
© ANP XTRA

En er was weer licht: stroomstoring eerder opgelost dan gedacht

UpdateNIJMEGEN - De stroomstoring in Nijmegen is voortijdig opgelost. Liander schatte in dat er om 01.15 uur pas weer stroom zou zijn in verschillende wijken, maar rond 23.50 uur zagen verschillende straten al eerder weer licht.

Deze avond was er een stroomstoring in, onder andere, de wijk Grootstal. Ook in Brakkenstein, Tolhuis, Neerbosch-Oost, Hazenkamp en Hatert moesten mensen het  doen met kaarslicht toen om 23.00 uur de stroom plots uitviel. 

Vanmorgen was er ook al een stroomstoring in Nijmegen, Wijchen en Ewijk. Hoe die is ontstaan is niet bekend. Ook de oorzaak van de stroomstoring vanavond is nog een raadsel.

Mensen in de wijken gaven aan dat het ‘pikkedonker’ is. Bewoners seinden in de straten naar elkaar met mobiele telefoons. Ook hebben veel mensen kaarsen opgezocht om de boel een beetje te verlichten.

In de zorglocatie Boszicht aan de Heemraadstraat zijn mensen vast komen te zitten in de lift. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.