En masse naar huisadres milieustrijder Vollenbroek ‘is niet intimiderend’, vinden Achterhoekse boeren

Naast blokkades en demonstraties hebben de protesterende boeren dinsdag een nieuw wapen in de strijd gegooid: een op een individuele burger gerichte actie. En masse trokken ze dinsdagavond vanaf het Achterhoekse Varsseveld naar het woonadres van milieustrijder Johan Vollenbroek in Nijmegen-Oost.

141 reacties

 • Walther

  2 jaar geleden
  reageeders    gebruik je eigen naam  en foto      laat eens in waar je voor staat.verstop je niet zo.
 • Jad

  2 jaar geleden
  Dank allemaal. Ik weet weer waar de term domme boeren vandaan komt. Was het even kwijt.
 • geen

  2 jaar geleden
  Veestapel halveren? .Laten we dan ook het aantal tractoren halveren!
 • LegendaryCarlos

  2 jaar geleden
  @FritsA) jij kunt niet voor hem spreken B) ja, milieumaffia. De manier waarop verschillende 'actiegroepen' tekeer gaan tegen hardwerkende mensen, ze afpersen (we maken geen bezwaar als je dokt, anders kun je je stalverbouwing wel vergeten), dat soort praktijken doet de maffia ook.C) daarom is dat gewoon een vieze fondsenwerving, iets wat botje zelf verfoeid voor de boeren. Ik snap niet dat de redactie dat door liet
 • Nonkel

  2 jaar geleden
  Neuh hoor, dat is niet intimiderend. Als de rollen omgedraaid zijn en er kudde milieugekkies op het erf staat...oh...oh ja, ja dat is wel intimiderend...puur terrorisme. Zijn die boeren nou dom, hypocriet, of allebei?
 1. Felle discussie tussen boeren en ‘stikstofstrijder’ Vollenbroek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord
  PREMIUM
  TERUGLEZEN

  Felle discussie tussen boeren en ‘stikstof­strij­der’ Vollen­broek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord

  VARSSEVELD/ NIJMEGEN - Achterhoekse boeren zijn dinsdagavond onderweg naar Nijmegen om daar een brief te bezorgen bij Johan Vollenbroek. Bij Varsseveld zijn de boeren met tussen de 130 en 150 trekkers vertrokken naar het huis van Vollenbroek in de Waalstad, waar ze hem duidelijk willen maken dat de boeren vooral door hem in de problemen zijn gekomen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen