Enorme files door Nederlandse tanktoeristen op laatste dag zonder Duitse testplicht

VideoELTEN/KRANENBURG - Alleen vandaag nog kun je de Duitse grens oversteken zónder een negatieve coronatest. Nederlanders doen dat massaal, om de tank nog snel even goedkoop vol te laten lopen. Met flinke files tot gevolg. 

11 reacties

 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Voor iedereen die denkt dat dit gekkenwerk is, aangezien de lonen in dit land amper stijgen en de overheid al jaren de vaste lasten omhoog knalt, met dank aan aartsleugenaar Marky Mark, zul je nog iets moeten doen om je besteedbaar inkomen te redden. Maar dit geintje gaat Frau Merkel veel geld kosten in een tijd waarin ook zij elke euro nodig heeft. Zo zie je maar weer, corona hysterie maakt alles kapot.
 • Francis de Vries

  2 weken geleden
  In de file staan op je vrije dag Het moet niet erger worden
 • Tom Hond

  2 weken geleden
  @Mattie veld het artikel gaat toch echt het grotendeels over tanktoeristen misschien dat ik het verkeerd gelezen heb en stonden ze in de rij voor een vaccinatie prik wat jouw droombeeld is aangezien je graag ziet dat iederen een prik moet hebben een mondkapjes op moet hebben,anderen halve meter afstand moet houden en aan de avondklok moet houden en een afspraak moet maken bij het winkelen toch.
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  @Tom Hond jij weet ook van een artikel over testen weer heel iets anders te maken. Ben je nu je frustratie weer kwijt of heb je misschien een vaccin nodig? Misschien moeten die automobilisten hun karretje maar iets vaker laten staan, heeft hetzelfde effect.
 • Tom Hond

  2 weken geleden
  Begrijpelijk als je in je eigen land de hoofdprijs moet betalen voor brandstof 1.80 euro voor een liter benzine oftewel 3.60+- gulden voor een liter benzine natuurlijk dat een normaal mens gaat kijken waar het goedkoper is.En dan nog 21 procent op producten hier in nederland waar bij de buren het zelfde spul goedkoper is het is niet alleen tanken maar meteen shoppen want in je eigen land wordt je beroofd van je eigen geld door de regering en niet alleen geld ook je vrijheid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

 2. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

Nijmegen e.o.