Café de Fiets in Nijmegen, de ruiten zijn inmiddels afgeplakt met Sinterklaas-inpakpapier.
Volledig scherm
PREMIUM
Café de Fiets in Nijmegen, de ruiten zijn inmiddels afgeplakt met Sinterklaas-inpakpapier. © DG/Stephen Friedrichs

Er ging veel mis in café De Fiets en Tio Pepe, toch hoopt eigenaresse op doorstart

NIJMEGEN - Slecht levensgedrag van bedrijfsleider Sjoerd Tonissen én verstoring van de openbare orde. Dat zijn volgens gemeente Nijmegen de redenen om café de Fiets en tapasbar Tio Pepe voor een periode van vijf jaar te sluiten. Burgemeester Hubert Bruls trok 1 november de horecavergunning voor beide zaken in. Marga Bubeck, eigenaresse van beide zaken, hoopt dat de rechter de sluiting terugdraait. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.