Woningkrapte op de Teersdijk: Yordi woont al drie jaar in bij de ouders van Angela.
Volledig scherm
PREMIUM
Woningkrapte op de Teersdijk: Yordi woont al drie jaar in bij de ouders van Angela. © Bert Beelen

‘Er zijn veel meer woonwagens nodig en op de Teersdijk, niet verspreid over de stad’

NIJMEGEN - Vier woonwagenbewoners waren woensdagavond op het Nijmeegse stadhuis voor een gezamenlijk  offensief om meer standplaatsen te krijgen in de stad. Allemaal wijzen ze  de nieuwe plannen van de gemeente af, die voorzien in slechts 25 nieuwe standplaatsen en ook nog eens verspreid over 5 locaties in de stad.

9 reacties

 • Harrie Peeters

  10 maanden geleden
  Zoveel reacties onder een pseudoniem, toch nergens voor nodig, Nederland het land van vrije meningsuiting👍
 • depapa

  11 maanden geleden
  A. Die witte huizen zijn geen woonwagens en moeten aldus net zo belast. B. De geschiedenis heeft bewezen dat grote kampen no go zones worden waar de politie alleen met een peloton ME durft te komen. Daarom zijn vanaf de 80-er jaren de grote kampen dichtgedaan en kleinere kampen, met meer luxe, gecreëerd.
 • janv meulen

  11 maanden geleden
  Op de Groene Heuvels worden de bewoners ook uit hun huizen gezet , waarom zou het hier anders moeten zijn ???
 • Evil Admin

  11 maanden geleden
  Concentratie heeft in het verleden bewezen alleen maar vrijstaten op te leveren waar de overheid alleen nog met ME en groot materiaal durfde te komen en deze subcultuur heeft keer op keer elk vooroordeel omtrent hun weten te bewijzen. Iedereen die nog een geheugen heeft wat werkt kan zich nog herinneren hoe het er vroeger aan toe ging. Voor de samenleving als geheel is verspreiding veel beter zodat er nog enige sociale controle op hun kan plaatsvinden.
 • Uw Buurman

  11 maanden geleden
  Elke woonwagen is er een te veel.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.