Jolanda Westendorp heeft acute leukemie en is bijzonder vatbaar voor infecties als corona
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda Westendorp heeft acute leukemie en is bijzonder vatbaar voor infecties als corona © Paul Rapp

Ernstig ziek en dan óók nog kwetsbaar voor corona, Jolanda roept op: ‘Neem alsjeblieft die prik’

Corona is extra bedreigend voor mensen zonder goede afweer, helemaal nu de coronamaatregelen verdwijnen. Zoals voor de Nijmeegse Jolanda Westendorp, die acute leukemie heeft. Ze doet een dringend beroep op niet- gevaccineerden die nog twijfelen: neem alsjeblieft die prik.

27 reacties

 • Pauline van de Laan

  1 jaar geleden
  Lopen twee ridders op het slagveld. Zegt de een tegen de ander "Zou je ook je harnas aan willen trekken? Anders beschermt het mijne niet."
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  @Jan Blaauw weet je wat egoïstische is dat is als iedereen niet meer dood mag gaan want iedereen moet blijven leven zo dat er nog meer auto's kunnen rijden en de lucht nog meer vervuilt raakt zodat iedereen er aan dood gaat met antwoorden exit mensheid maar dat vind jij niet egoïstis want jij wilt het gezellig hebben met heel veel http://mensen.De natuur heeft zo zijn eigen systeem die zorgt dat er genoeg te eten en te ademen is zolang het maar niet te veel wordt denk daar maar eens over na.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Wat een hoop egoïsten hier weer, en Jan dat sommigen wappies genoemd worden daar hebben ze het zelf naar gemaakt. Van empathie hebben ze ook nog nooit gehoord.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Wat een verschrikkelijke egoïstische reacties wederom…De minderheid schreeuwt voor de zoveelste keer het hardst. Bah! En nog een Bah!!
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  Het is niet altijd makkelijk om de keuze(s) van anderen te accepteren, maar dat mag in mijn ogen geen reden zijn om dat niet meer te willen/doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen