Even springen op de buurttrampoline was heel gewoon. Tot er een anonieme klacht kwam

VIDEONIJMEGEN - Klein leed in de Nijmeegse Fruitlaan. Waarom moeten de geliefde buurt-trampolines weg? ‘Was gewoon naar me toegekomen als je er overlast van hebt.’

Teleurgestelde kinderen aan de Fruitlaan in Nijmegen-Oosterhout. De twee trampolines op de groenstrook langs het fietspad moeten weg, op last van een medewerker van bureau Handhaving van de gemeente Nijmegen.

Die kwam deze week langs bij bewoonster Lotte Baaijens, naar verluidt na een anonieme klacht over overlast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’
    PREMIUM
    VIDEO

    Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’

    NIJMEGEN - 3 euro. Dat is de opbrengst van urenlang bedelen op een slechte dag. Als het regent en iedereen zich diep weggedoken in capuchons naar een volgende bestemming haast. De blik op de straatstenen. Niemand die de uitgestoken hand van Frans ziet die een euro wil. Of een sigaret. Of een boterham. Op nog slechtere dagen bedelt hij maar 3 euro bij elkaar én wordt hij uitgescholden, overgoten met cola of bespuugd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.