De Britse zanger Robbie Williams verzorgde in 2017 een openluchtconcert in het Goffertpark tijdens zijn tour The Heavy Entertainment Show.
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse zanger Robbie Williams verzorgde in 2017 een openluchtconcert in het Goffertpark tijdens zijn tour The Heavy Entertainment Show. © ANP

Evenementen leveren Nijmegen miljoenen euro's op

NIJMEGEN - Nijmegen wordt steeds meer een stad van festivals, concerten en andere evenementen en dat levert plaatselijke ondernemers miljoenen op. Ook peppen al die evenementen het imago van de stad op.

33 reacties

 • Johan

  1 jaar geleden
  Nou als je met een omzet van een miljoen 50% aan belasting moest aftikken zou ik je aanraden toch echt even een andere accountant te gaan bezoeken;)
 • CD89

  1 jaar geleden
  Heel veel merken er dus wel iets van, aangezien ze de evenementen bezoeken, of eraan verdienen. Jij staat niet symbool voor de `geboren Nijmegenaar`.
 • Rick

  1 jaar geleden
  Laat Nijmegen zich maar druk maken over de sociale woningen die drie jaar op rij en ook dit jaar niet gebouwd zijn.Links progressief in Nijmegen is hypocriet gebral. 
 • sofie

  1 jaar geleden
  Nu klaagt iedereen over het lawaai en de overlast, maar als een evenement op plein 44 niet door mag gaan juist vanwege de overlast is dat betutteling van de burgemeester en gunt hij Nijmegenaren niks. Volgens mij wilt iedereen van alles, maar niet in zijn of haar buurt of wijk. 
 • Ton

  1 jaar geleden
  Zonder wandelaars geen feest??? Andersom zul je bedoelen, zonder feesten geen wandelaars!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Nijmegen e.o.