Sanadome Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanadome Nijmegen. © DG

Ex-dakloze vernielde slagbomen bij Sanadome: 'Ik moest overleven’

Bij de politierechterNIJMEGEN - ‘Waar woon ik?”, roept meneer P. (54) achterom, als de rechter hem om zijn adres vraagt. Het antwoord komt per ommegaande van de begeleider van IrisZorg: ,,Nieuwe Dukenburgseweg!”

5 reacties

 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Helemaal mee eens !
 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Wás dat maar zo. Dan kreeg je van mij voor moord en doodslag  geen taakstrafje cadeau .
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  misschien zou dat de beste oplossing voor de man zelf kunnen zijn. Als ik het verhaal lees heeft de hulpverlening in Nijmegen wel een hele grove steek laten vallen. Beschadigde hersenen lijken mij nu niet bepaald een gebrek waarbij een persoon aan zijn lot overgelaten mag worden. Ik zou de 20 kantjes strafbare feiten dan ook toerekenen aan de personen die in Nijmegen als hulpverleners aan het werk zijn. Daar zit in mijn beleving de fout en niet bij de persoon in kwestie. Maar ja wie ben ik om dat zo te stellen.
 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Arme arme man. ...denk ik , terwijl ik warm bij de CV achter de PC zit. Ik kan het zo begrijpen dat een mens tot wanhoop gedreven wordt dat hij doorslaat. Sta je letterlijk en figuurlijk in de kou, ziek en beschadigd en radeloos. Ik zie mijzelf nog gekkere dingen doen als ik in zijn schoenen zou staan. Hoe het komt dat ik zo meevoel ? Dat leest u nog wel in de krant.....misschien.
 • Ook

  1 jaar geleden
  Dergelijke lieden zouden zodanig moeten worden aangepakt dat ze geen nieuwe feiten meer plegen.Als ik lees dat deze man inmiddels 20 kantjes aan strafblad heeft opgebouwd denk ik aan gedwongen gesloten opname in een setting die speciaal voor zulke mensen is opgezet, ergens ver weg van de stad met een helder en consequent beleid.De maatschappij mag wel eens beschermd worden tegen zo iemand en zijn collega's.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok

Nijmegen e.o.