Een andere editie van het festival.
Volledig scherm
PREMIUM
Een andere editie van het festival. © Liefde Festival

Failliete festivalorganisator laat maanden niets van zich horen: duizenden mensen zijn geld kwijt

NIJMEGEN - Duizenden mensen die afgelopen zomer een kaartje hadden voor het geannuleerde festival Oosterliefde in Nijmegen, zien hun geld vermoedelijk niet terug. Organisator Liefde Festival B.V. is dinsdag door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Kaartbezitters kregen afgelopen tijd al op geen enkele manier contact met het bedrijf.

6 reacties

 • Tim Verhoeven

  1 maand geleden
  Het gaat hier om de organisator Joep de bruin welke nog leuk doorgaat met andere B.V. tjes. Hier kan je van alles over vinden, happy group welke ook andere evenementen door heel Nederland organiseert. Namens een gedupeerde bedankt Joep dat je op ons geld lekker gaat. Betaal maar gewoon netjes terug. Lutser
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Niks beters te doen? Nou, @Jos Crijns, misschien dat jouw generatie liever de kroeg in ging, of naar de discotheek. Net zo nutteloos. Tegenwoordig bezoeken jongeren liever festivals als ze uitgaan. Prima toch?
 • Daan Janssen

  2 maanden geleden
  Men klaagt op Facebook, de televisie wordt erbij gehaald. Je had ook gewoon aangifte kunnen doen van oplichting. Maar ook daarvoor is het nu te laat.
 • Jos Crijns

  2 maanden geleden
  Zeg dat je een festival organiseert en hele hordes, die blijkbaar niets beters te doen hebben, weten niet hoe snel ze een kaartje moeten kopen. Stel je eens voor dat je een festival mist. Nu hebben ze behoorlijk leergeld betaald. Jammer dan, niet zeuren en op naar het volgende festival.
 • G. Lentferink

  2 maanden geleden
  @Jan dat is nou omdenken :)))

In samenwerking met indebuurt Nijmegen