Volledig scherm
PREMIUM
Miranda Boonstra. © Koen Verheijden

Feit of fabel? Harder rennen door bietensap

NIJMEGEN - Bietensap, sportvasten, sportrusten, zijn het fabels of waardevolle tips voor wie een leuke tijd wil halen op de Zevenheuvelenloop? Marathonloopster Miranda Boonstra uit Molenhoek geeft haar oordeel.

Het was een paar jaar geleden de geheimtip van topatlete en bewegingswetenschapper Miranda Boonstra: bietensap drinken. Tegenwoordig horen we er weinig meer van. Is het uit? Nee hoor, zegt Boonstra. ,,Ik denk dat het meer is ingeburgerd in de hardloopwereld. Bietensap is geen hype meer.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.