Milieuactivist Johan Vollenbroek in de kas in zijn achtertuin
Volledig scherm
Milieuactivist Johan Vollenbroek in de kas in zijn achtertuin © Paul Rapp

Felle kritiek op plannen Remkes voor stikstof: ‘Veel te vaag, kun je niks mee’

NIJMEGEN - De adviezen van Remkes om stikstofprobleem op te lossen zijn veel te vaag en lossen de problemen in bijvoorbeeld de bouw niet op. Op de snelwegen wordt het ‘een janboel’ en het is onbegrijpelijk dat hij  het vliegverkeer niet aanpakt.

68 reacties

 • Biker

  3 jaar geleden
  Gezien het aantal vluchten naar de US is het wellicht te overwegen daar (tijdelijk?) te gaan wonen? Lijkt me dat je veel tijd overhoudt en veel minder belastend..
 • Mattie

  3 jaar geleden
  Jij had dus niets tegen de boeren, gewoon een leugen dus.Ik heb liever geen extremisten over de vloer.
 • Buurman

  3 jaar geleden
  Wederom wordt heel Nederland gegijzeld door een milieuactivist. Onze kinderen die ook graag een gezinnetje willen hebben kunnen geen woning meer krijgen door zulke gasten. Geen zwarte Pieten meer, stikstof gijzeling en zelfs speelgoed censuur. Waar gaan we heen in Nederland.
 • Fred

  3 jaar geleden
  Het lijkt me een prima les voor de Nederlandse burgers om te weten dat hun eigen overheid heeft ingestemd met een aantal idiote regels in de Europese Unie, die het de adepten van de klimaatreligie/klimaatgekte/klimaathysterie mogelijk maken ons eigen recht te misbruiken.Hoeveel negatieve aandacht voor die hele ondemocratische EU in Brussel heeft zo'n man nog nodig?
 • Erik

  3 jaar geleden
  Hij is gepensioneerd...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen