Milieuactivist Johan Vollenbroek in de kas in zijn achtertuin
Volledig scherm
Milieuactivist Johan Vollenbroek in de kas in zijn achtertuin © Paul Rapp

Felle kritiek op plannen Remkes voor stikstof: ‘Veel te vaag, kun je niks mee’

NIJMEGEN - De adviezen van Remkes om stikstofprobleem op te lossen zijn veel te vaag en lossen de problemen in bijvoorbeeld de bouw niet op. Op de snelwegen wordt het ‘een janboel’ en het is onbegrijpelijk dat hij  het vliegverkeer niet aanpakt.

68 reacties

 • Biker

  1 jaar geleden
  Gezien het aantal vluchten naar de US is het wellicht te overwegen daar (tijdelijk?) te gaan wonen? Lijkt me dat je veel tijd overhoudt en veel minder belastend..
 • Mattie

  1 jaar geleden
  Jij had dus niets tegen de boeren, gewoon een leugen dus.Ik heb liever geen extremisten over de vloer.
 • Buurman

  1 jaar geleden
  Wederom wordt heel Nederland gegijzeld door een milieuactivist. Onze kinderen die ook graag een gezinnetje willen hebben kunnen geen woning meer krijgen door zulke gasten. Geen zwarte Pieten meer, stikstof gijzeling en zelfs speelgoed censuur. Waar gaan we heen in Nederland.
 • Fred

  1 jaar geleden
  Het lijkt me een prima les voor de Nederlandse burgers om te weten dat hun eigen overheid heeft ingestemd met een aantal idiote regels in de Europese Unie, die het de adepten van de klimaatreligie/klimaatgekte/klimaathysterie mogelijk maken ons eigen recht te misbruiken.Hoeveel negatieve aandacht voor die hele ondemocratische EU in Brussel heeft zo'n man nog nodig?
 • Erik

  1 jaar geleden
  Hij is gepensioneerd...
 1. Het gras in het Goffertstadion zo strak als een golfbaan
  PREMIUM
  de lunchpauze
  1

  Het gras in het Goffertsta­di­on zo strak als een golfbaan

  Op een regenachtige dag loop ik over het gras van het Goffertstadion en zie van dichtbij alle nopafdrukken van afgelopen weekend. Vier heren zijn bezig met het herstellen van het gras: pollen worden teruggelegd, de aarde wordt soms wat opgetild met de riek, elke vierkante meter wordt zo minutieus bekeken. Erwin, Wim, Danny en Daan behoren tot de groep van twaalf onderhoudsmannen bij NEC. Zij verzorgen de trainingsvelden, ze maken de toiletten schoon, rapen alle achtergebleven troep van de tribunes en zorgen dus ook voor de beste grasmat van de Keukenkampioendivisie. De kennis hiervoor krijgen zij onder andere van hun oud-collega’s, de nieuwste inzichten worden geleverd door het bedrijf VGR, specialist in ook de grasmatten van golfbanen. Tijdens de wedstrijden zijn de mannen voor beide speelhelften steeds een kwartier op het veld bezig om de boel zo strak mogelijk te krijgen. Om 12.00 uur zitten de heren in de kantine, naast het kantoortje van stadionmanager Theo van Benthum: boterhammetjes, soep uit een pakje, televisie in de rug, pak melk op tafel. Het werk is goed als de zon schijnt. En als NEC wint, uiteraard. Ze weten het zeker: NEC wordt kampioen. De mannen kijken nu al uit naar de prachtigste sportieve krachtmeting die dan weer op de agenda zal staan: thuis tegen Vitesse!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Lady Gaga's hondenuitlater neerschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neerscho­ten, honden gestolen

 2. Staatsgreep dreigt in Armenië, premier wil niet opstappen
  Play

  Staats­greep dreigt in Armenië, premier wil niet opstappen

Nijmegen e.o.