Festivalbezoekers Oversteek op bloemenregen getrakteerd

VideoLENT - Met een bloemenregen vanuit een helikopter is cultureel festival De Oversteek zondagmiddag van start gegaan. Dat gebeurde in de achtertuin van de Hof van Holland en het Art Laboratory aan de Oosterhoutsedijk. Een honderdtal bezoekers vormde, liggend in het gras, twee cirkels - als een 'schietschijf' waarop de mensen in de helikopter met duizenden bloemen konden mikken.

7 reacties

 • bert

  3 jaar geleden
  MaPa   En ook nog de voorpagina!!  Geweldig!!
 • Arie Boerkamp

  3 jaar geleden
  Wat is er links aan bloemen droppen uit een helikopter en een cultureel festival?
 • Plienie

  3 jaar geleden
  Ben reuzebenieuwd waar jij Groenlinkers ( ik neem aan dat je Groen Linksers bedoelt) aan herkent. Ik ken in ieder geval drie anders stemmenden die er bij waren.
 • depapa

  3 jaar geleden
  Op de grond GroenLinkers. In de lucht een brandstof slurpende helikopter die in gas gestookte kassen en met gif besproeide bloemen naar beneden strooit. Green bubble Capital.
 • Plienie

  3 jaar geleden
  ik zag deze week ergens een aanbieding van een 2,5 liter tank azijn in de aanbieding. Je was er als de kippen bij waarschijnlijk.
 1. Verwijderen stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt constructeur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’
  PREMIUM
  28

  Verwijde­ren stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt construc­teur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’

  NIJMEGEN - De verwijdering van stoelen heeft mogelijk geleid tot de instorting van een deel van het uitvak van NEC-stadion De Goffert in Nijmegen. Stadions zijn niet bedoeld voor een samengepakte groep supporters die host. Dat valt op te maken uit een reactie van constructeur Andries Broersma van Bureau Broersma, die eerder betrokken was bij de bouw van het ingestorte AFAS Stadion van AZ, in een artikel van vakblad Cobouw.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.