Festivalbezoekers Oversteek op bloemenregen getrakteerd

VideoLENT - Met een bloemenregen vanuit een helikopter is cultureel festival De Oversteek zondagmiddag van start gegaan. Dat gebeurde in de achtertuin van de Hof van Holland en het Art Laboratory aan de Oosterhoutsedijk. Een honderdtal bezoekers vormde, liggend in het gras, twee cirkels - als een 'schietschijf' waarop de mensen in de helikopter met duizenden bloemen konden mikken.

7 reacties

 • bert

  3 jaar geleden
  MaPa   En ook nog de voorpagina!!  Geweldig!!
 • Arie Boerkamp

  3 jaar geleden
  Wat is er links aan bloemen droppen uit een helikopter en een cultureel festival?
 • Plienie

  3 jaar geleden
  Ben reuzebenieuwd waar jij Groenlinkers ( ik neem aan dat je Groen Linksers bedoelt) aan herkent. Ik ken in ieder geval drie anders stemmenden die er bij waren.
 • depapa

  3 jaar geleden
  Op de grond GroenLinkers. In de lucht een brandstof slurpende helikopter die in gas gestookte kassen en met gif besproeide bloemen naar beneden strooit. Green bubble Capital.
 • Plienie

  3 jaar geleden
  ik zag deze week ergens een aanbieding van een 2,5 liter tank azijn in de aanbieding. Je was er als de kippen bij waarschijnlijk.
 1. Doe mee met ‘Collage van de stad’ en leg het verstrijken van de tijd vast

  Doe mee met ‘Collage van de stad’ en leg het verstrij­ken van de tijd vast

  NIJMEGEN - Als honderden mensen op dezelfde dag vanuit de voordeur hun straat vastleggen op beeld en dit jaren achter elkaar doen, dan registreer je hoe de stad geleidelijk verandert. Meer of minder auto's op straat, bomen die groeien bijvoorbeeld, of de bakfietsentrend. Dat is het idee achter Beeldproject ‘Collage van de stad’, dat voor de tweede keer Nijmegenaren oproept een foto te maken en op te sturen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Nijmegen e.o.