Volledig scherm
De politie en ambulance kwamen ter plaatse. © Davy Derksen - 112Nieuwsgroep

Fietser gewond door botsing met auto op Weg door Jonkerbos

NIJMEGEN - Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Weg door Jonkerbos in Nijmegen. Een automobilist sloeg daar af vanaf het CWZ en zag vermoedelijk door de laagstaande zon de fietser over het hoofd. 

Het kwam daardoor tot een botsing. Het slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Zover bekend bleef de bestuurder van de auto ongedeerd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.