Volledig scherm
Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht. Ze bleek lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. © Davy Derksen / 112Nieuwsgroep

Fietsster aangereden, automobilist rijdt door

NIJMEGEN - Op de Energieweg in Nijmegen is donderdagavond een fietsster aangereden. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor.

Dat gebeurde rond 22.36 uur. De vrouw stak op haar e-bike de Energieweg over toen de automobilist haar schepte. Mogelijk reed de auto door rood. Na de aanrijding ging de automobilist er vandoor. Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht. Ze bleek lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de doorgereden bestuurder, maar kon over het type auto nog niets zeggen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.