Volledig scherm
Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht. Ze bleek lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. © Davy Derksen / 112Nieuwsgroep

Fietsster aangereden, automobilist rijdt door

NIJMEGEN - Op de Energieweg in Nijmegen is donderdagavond een fietsster aangereden. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor.

Dat gebeurde rond 22.36 uur. De vrouw stak op haar e-bike de Energieweg over toen de automobilist haar schepte. Mogelijk reed de auto door rood. Na de aanrijding ging de automobilist er vandoor. Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht. Ze bleek lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de doorgereden bestuurder, maar kon over het type auto nog niets zeggen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    NIJMEGEN - Het besluit om twee euro entree te vragen voor een bezoek aan de Stevenskerk in Nijmegen, roept uiteenlopende reacties op. De stichting die de kerk beheert, kondigde deze week een proef met entreeheffing aan die op 1 augustus begint. ‘Een kerk is het huis van God en staat open voor iedereen. Daar hoef je niet voor te betalen’, reageert een tegenstander op de website van De Gelderlander. Een ander vindt het jammer, ‘want straks kunnen mensen met (zeer) lage inkomens niet meer in de Stevenskerk terecht, een van de weinige gratis attracties in de stad’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.