Volledig scherm
Fietsster raakte gewond bij aanrijding. © GinoPress

Fietsster gewond bij aanrijding met personenauto in Nijmegen

updateNIJMEGEN - Op de Weezenhof 91e Straat in Nijmegen is donderdag rond 17.30 uur een fietsster in botsing gekomen met een personenauto. 

De 68-jarige vrouw uit Wijchen raakte bij het ongeval gewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist, afkomstig uit de gemeente Berg en Dal, is over de toedracht gehoord. De Dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie gaat een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval. De politie vraagt getuigen van de aanrijding om zich te melden

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.