Volledig scherm
Fietsster raakte gewond bij aanrijding. © GinoPress

Fietsster gewond bij aanrijding met personenauto in Nijmegen

updateNIJMEGEN - Op de Weezenhof 91e Straat in Nijmegen is donderdag rond 17.30 uur een fietsster in botsing gekomen met een personenauto. 

De 68-jarige vrouw uit Wijchen raakte bij het ongeval gewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist, afkomstig uit de gemeente Berg en Dal, is over de toedracht gehoord. De Dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie gaat een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval. De politie vraagt getuigen van de aanrijding om zich te melden

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt haalt opgelucht adem, maar maakt zich ook zorgen om Danny

    Buurt haalt opgelucht adem, maar maakt zich ook zorgen om Danny

    NIJMEGEN - De rolluiken zijn potdicht, het hekwerk is afgesloten. Zelfs de groenbak, die buiten in de voortuin staat, is met tape afgeplakt. Drie Jehova's getuigen bellen nietsvermoedend aan, maar de deur gaat niet open. Niks is aan het toeval overgelaten: de luxueuze woning van Danny M. in de Nijmeegse wijk Hegdambroek is voor onbepaalde tijd gesloten door de gemeente Nijmegen. De dreiging van een aanslag op zijn leven werd té groot.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.