Volledig scherm
© Waldie Rutten/112 Nieuwsgroep

Fietsster gewond door botsing met auto in Nijmegen

NIJMEGEN - Een fietsster is zaterdagmiddag gewond geraakt door een botsing met een auto in Nijmegen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Heyendaalseweg met de Groesbeekseweg. 

Het slachtoffer fietste vanaf de Groesbeekseweg en kwam door nog onbekende oorzaak op het kruispunt met de auto in botsing. Zij is met onbekend letsel meegenomen met de ambulance. De auto liep lichte schade op. Wel kon de automobilist zijn weg vervolgen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arno Cup joeg met een kettingslot krakers uit zijn pand:  ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Arno Cup joeg met een ketting­slot krakers uit zijn pand: ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’

    NIJMEGEN - ,,Spullen pakken, wegwezen! D’r uit hier zeg ik! En haal die joint uit je mond ja!’’ Zo begint het filmpje dat gisteren op videosite Dumpert is geplaatst en al meer dan 370.000 kijkers heeft getrokken. Te zien is hoe eigenaar Arno Cup op maandag 17 december wordt geconfronteerd met krakers die zijn pand, de oude Bulters-garage aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen, zijn binnengedrongen. Vol frustratie en met een kettingslot in de hand probeert hij terug te vorderen wat van hem is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.