Volledig scherm
Een vrouw raakte gewond na een aanrijding op de Muntweg in Nijmegen. © 112Nieuwsgroep

Fietsster met botbreuken naar ziekenhuis na aanrijding op Nijmeegse Muntweg

NIJMEGEN Op de Muntweg in Nijmegen is vanavond een fietsster gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde vanavond omstreeks 22.15 uur. De aanrijding gebeurde toen de vrouw met haar fiets de Muntweg wilde oversteken. Een automobilist zag haar over het hoofd. De bestuurder zou haar ‘door het hoge gras in de berm langs de weg’ niet op tijd hebben gezien, zo verklaart een agent.

Volgens de politie is de vrouw met enkele botbreuken per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Net na het ongeluk werd de Muntweg tijdelijk afgesloten. Even later werd de afsluiting tot één baan beperkt. Dat is voor de verkeersongevallenanaluse (VOA) nodig om onderzoek te doen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.