Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant van Dijk en de Boer. © Bert Beelen

Fijne herberg, maar de gerechten verliezen onderweg passie

recensieNIJMEGEN - Van Dijk en de Boer. Een ferme naam voor een restaurant in het Nijmeegse. En zeker ook een gezellige plek om een maaltijd te eten.

Het restaurant in een zijstraat van een woonwijk zit vol en zo klinkt en voelt het ook. Als een fijne herberg.

Des te meer omdat de bediening ons begroet met een royale glimlach en vlot daarna ook met een (zeer) royale bel wijn en goed brood en boter.

Dit restaurant is nu een maand of acht gevestigd in Nijmegen. Het is een open eetzaal met veel donkerbruin- en grijs, stoffen stoelen en een groene oase van planten aan het plafond. Aan de achterwand zijn de bar en een open keuken.

De keuze viel op dit restaurant door de verleidelijke menukaart en de goede geluiden. Zalm kennen we allemaal wel, maar in combinatie met sesam, boerenkool en piccalilly is het interessant. Vooral de voorgerechten prikkelen met bijzondere combinaties.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.