File door omvergeblazen vrachtwagen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind

update | videoERLECOM/NIJMEGEN/MALDEN/VEENENDAAL - De harde wind heeft dinsdag voor veel schade gezorgd in de regio. Even voor 16.00 uur waaide een vrachtwagen om op de A50, daardoor ontstond een lange file. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van anderhalf uur. Ook waaide er een grote tent bij de McDonald's in Oosterhout, bij Nijmegen, om. Ook heeft de storm gevolgen voor mensen die een coronatest zouden doen. Het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen, de grootste testlocatie van de regio, is gesloten. Ook de vaccinatielocatie van de GGD in Malden is dicht, net als de coronateststraat in Veenendaal. 

5 reacties

 • Marc van der Wee

  3 dagen geleden
  Hopelijk geen gewonden! Materiële schade is vervelend maar is op te lossen...
 • Joris Driepinter

  3 dagen geleden
  De chauffeur van die bakwagen is natuurlijk ook niet goed bij zijn hoofd geweest om met die windstoten de weg op te gaan... aan de aanhanger te zien is die dus ook vrijwel leeg, waardoor die gemakkelijk omgeblazen kan worden. Voor een echte vrachtwagen geen probleem, maar dit soort combinaties zouden helemaal niet bij een bepaalde windkracht de weg op moeten mogen... Die chauffeur of bedrijf zou een vette boete moeten krijgen; echt een artikel 5 overtreding !
 • Fre Neelis

  4 dagen geleden
  Die gast heb ik op de A28 al gewaarschuwd om stil te gaan staan bij de Shell toen ik hem inhaalde. slingerde van de ene naar de andere kant. Hij keek me aan en reed gewoon verder. Een gewaarschuwd mens .....
 • Gerard Bennik

  4 dagen geleden
  Geweldig. Ook op vakantie!
 • g kolk

  4 dagen geleden
  Welke slimmerik heeft bedacht om tenten te plaatsen voor testen en vaccinatie. Of er geen vaste gebouwen zoals lege sporthallen , of andere gebouwen zijn waar dit zou kunnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Nijmegen e.o.