Volledig scherm
Archieffoto, ter illustratie. © ANP

File op A73 naar Nijmegen door ongeval voorbij

updateNIJMEGEN - Door een ongeval met een vrachtwagen op de A73 is donderdagmorgen tussen Cuijk en Nijmegen file ontstaan. De linkerrijstrook is lange tijd afgesloten geweest, maar is inmiddels weer vrij. De file is daarmee ook voorbij.

Het ongeval is ontstaan op de snelweg bij het Nijmeegse stadsdeel Dukenburg. Verkeer moest volgens Rijkswaterstaat rond 10.00 uur rekening houden met een vertraging van ongeveer een halfuur. Inmiddels is de vertraging weer afgenomen.

Wat er precies is gebeurd en of bij het ongeluk gewonden zijn gevallen, is vooralsnog onduidelijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elf Nijmeegse voetbalclubs in twee jaar tijd rookvrij
    PREMIUM

    Elf Nijmeegse voetbal­clubs in twee jaar tijd rookvrij

    NIJMEGEN - Elf Nijmeegse voetbalclubs worden rookvrij. Dat gaat in twee etappes. Dit seizoen mag er al niet meer gerookt worden op zaterdag, als de jeugdelftallen spelen. In het seizoen 2020/2021 maken de elf clubs, waaronder Hatert, Orion, DVOL en Union, hun sportaccommodatie helemaal rookvrij. De betrokken verenigingen houden zaterdag een actie om spelers, ouders en clubvrijwilligers erop te wijzen dat ze de sigaret in de ban doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.