Radboud Universiteit Nijmegen
Volledig scherm
PREMIUM
Radboud Universiteit Nijmegen © Eigen foto

Filosofiestudenten eisen openheid van Radboud Universiteit over ongepast handelen hoogleraar: ‘Laat dit geen doofpot-affaire worden!’

NIJMEGEN - Het college van bestuur van de Radboud Universiteit in Nijmegen maakt onnodig een doofpot-affaire van de ‘ongepast handelen’- kwestie waarbij hoogleraar Filosofie en beoogd faculteitsdecaan Paul Bakker over de schreef is gegaan. 

16 reacties

 • Politiekincorrect

  2 jaar geleden
  Beschadigen? Waarom mag deze hoogleraar aanblijven? In elk normaal bedrijf wordt je op straat gezet. Einde carrière. Maar blijkbaar mag je je wel vergrijpen aan studenten op de Uni.  Zijn er nog vacatures, lijkt me een fijne secundaire arbeidsvoorwaarde. Vet salaris, beetje onderzoek en lekker tussen de jonge mensen werken. Met de machtspositie van een hoogleraar (zonder mij slaag jij nooit!) kun je vervolgens doen waar je zin in hebt. 
 • Politiekincorrect

  2 jaar geleden
  Het label Katholieke Universiteit bestaat nog steeds! Daar zijn ze gewend om zeden onder de mantel der liefde te schuiven. Alleen wat doet het vak ethiek als onderdeel van filosofie op de Uni? Tenzij de Uni graag voorbeelden van moreel ontwrichtend beleid in de empirie wil toetsen.
 • Peter

  2 jaar geleden
  Annabel en Max (28) gedragen zich als de nieuwe 'Famke Louise' en 'Willem Engel' van de FTR.Gretig de media-aandacht zoeken onder het mom dat 'niemand naar je luistert'.Maar ondertussen ongefundeerde gebakken lucht en zelfgebrouwen overtuigingen verspreiden over mensen die zich niet kunnen of mogen verweren. 
 • ARRA

  2 jaar geleden
  "Hoge functies" gaan in praktijk niet altijd gepaard met hoogwaardig gedrag. 
 • ARRA

  2 jaar geleden
  Vindt er onder de "witte boorden" bescherming van elkaar plaats? 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen