Volledig scherm
PREMIUM
Vérian, Apeldoorn. © Gep Leeflang

FNV waarschuwt gemeenten niet in zee te gaan met Vérian

Vakbond FNV benadert volgende week de achttien gemeenten die thuishulpen inhuurden van het failliete Vérian Care & Clean. Daarmee wil ze voorkomen dat gemeenten gemakshalve opnieuw in zee gaan met een dochterbedrijf van de Apeldoornse thuiszorgorganisatie.

Sinds Vérian Care & Clean vorige week failliet ging, woedt er een oorlog om de erfenis. Drie partijen azen op de lucratieve opdrachten van de gemeenten, waaronder Nijmegen en Ede.

Dat zijn het nieuw opgerichte Vérian Huishoudelijke Hulp BV, het Amersfoortse TVO Huishoudelijke Hulp en een samenwerkingsverband van Acteon Thuiszorg (Nijmegen), Actief Zorg (Waalwijk) en RST Zorgverleners (Barneveld). 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.