Volledig scherm
PREMIUM
Vérian, Apeldoorn. © Gep Leeflang

FNV waarschuwt gemeenten niet in zee te gaan met Vérian

Vakbond FNV benadert volgende week de achttien gemeenten die thuishulpen inhuurden van het failliete Vérian Care & Clean. Daarmee wil ze voorkomen dat gemeenten gemakshalve opnieuw in zee gaan met een dochterbedrijf van de Apeldoornse thuiszorgorganisatie.

Sinds Vérian Care & Clean vorige week failliet ging, woedt er een oorlog om de erfenis. Drie partijen azen op de lucratieve opdrachten van de gemeenten, waaronder Nijmegen en Ede.

Dat zijn het nieuw opgerichte Vérian Huishoudelijke Hulp BV, het Amersfoortse TVO Huishoudelijke Hulp en een samenwerkingsverband van Acteon Thuiszorg (Nijmegen), Actief Zorg (Waalwijk) en RST Zorgverleners (Barneveld). 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.