Vérian, Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Vérian, Apeldoorn. © Gep Leeflang

FNV waarschuwt gemeenten niet in zee te gaan met Vérian

Vakbond FNV benadert volgende week de achttien gemeenten die thuishulpen inhuurden van het failliete Vérian Care & Clean. Daarmee wil ze voorkomen dat gemeenten gemakshalve opnieuw in zee gaan met een dochterbedrijf van de Apeldoornse thuiszorgorganisatie.

6 reacties

 • Thuishulp K.

  3 jaar geleden
  @politiekincorrect wat een onzin. Verian liegt de boel voor. Tegen personeel zeggen dat t goed gaay terwijl ze al wisten dat ze op klappen stonden en dan alles veilig parkeren in de stichting., behalve t personeel die in de bv laten die laten klappen en investeren in de stichting, om daarna een doorstart te kunnen maken. Lekker makkelijk zonder schulden. Personeel bestoken met mails en verbieden om dingen op t portaal te zetten. Alleen hun pleiten continue voor zichzelf maar zodra zij iets erop zetten dan krijg je een intimiderend berichtje privé. 
 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  FNV, wat is dat ook alweer? Oh ja uit de verhalen van mijn overgrootvader kan ik me een FNV herinneren. Dat zijn mensen die de belangen van uitkeringstrekkers, asielzoekers en iedereen die klaagt over zijn werk helpen. FNV please stop ermee, jullie hebben geen enkel draagvlak meer in deze maatschappij. Hebben de belangen van enkele altijd boven die van iedereen gesteld, zieltjes winnen en principes. Ga dan niet hier rechter spelen en dreigen. Dat is zo 1960.
 • Bert

  3 jaar geleden
  Verian intimideerd medewerkers, mails, telefoontjes en ook contracten per post.Tevens brief naar clienten dat er niks veranderd, wat wel zo is want als de vast hulp naar een andere aanbieder gaat, kunnen ze mee of ze krijgen via verian een andere hulp, dat is dus wel een verschil.Verian#exit
 • Thuishulp K.

  3 jaar geleden
  Verian bestookt personeel al voor de zoveelste keer met een contract en is het niet via de mail dan wel via de post.  nu ook de clienten een brief gestuurd dat er voor hun niks veranderd. Wat een leugen weer van verian want voor die clienten waarvan de vaste hulp naar een ander overstap veranderd er dus wel degelijk wat want die krijgen een andere hulp. Terwijl sommige nu al jaren dezelfde vertrouwde hulp hebben.Verian gaat maar door. Wie stopt ze..
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  De soap is inmiddels helemaal compleet. Er is van geen een aanbieder met zekerheid te zeggen dat ze per 1 Juli een contract hebben. Allemaal beloven ze om t personeel tegen dezelfde voorwaarden over te nemen. Verian biedt echter een contract dat toch net iets afwijkt. TVO stuurt formulieren om de clienten over te laten stappen maar geen harde arbeidsovereenkomst. Voor Acteon geldt ongeveer hetzelfde. De investeerder in Verian wordt geleid door Huub Gerard die eerder TSN al failliet heeft  laten gaan. Verder gaat t gerucht dat oud Vereisen  bestuurder Rien Zwart bij TVO aan de slag gaat. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Nijmegen e.o.