Fouad vond de 200.000 euro cash in huis nooit, maar Mientje en Mientje moesten het met hun leven bekopen

met videoFouad is de liefde van zijn leven, denkt René Aarts. Onbedoeld haalt hij de moordenaar van zijn moeder binnen de familie. Op 7 februari 2003 vermoordt Fouad op beestachtige wijze de overbuurvrouwen Mientje Aarts (69) en Mientje Bartelen (75) in een arbeiderswoninkje in Nijmegen. Wat bezielde hem? Hoe liep het af? En hoe gaat het met de nabestaanden, twintig jaar na dato?

8 reacties

 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  # ,Karin Maasen dit is helemaal een rare reactie. De hulp aan de PvdD heeft hier totaal niets mee te maken. Pier heeft volkomen gelijk
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Je hebt groot gelijk Karin. Noem het beestje maar bij zijn naam. En ik stem ook PvdD.
 • Karin Maasen

  2 maanden geleden
  Het zit je nogal hoog hé! Tegenwoordig kan niemand meer tegen kritiek of de waarheid! Meneer pier! En stemmen ik ben voor de partij van de dieren! Want die hebben ook hulp nodig!
 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  Nee ik stem geen D66 KM. En domme vragen bestaan niet, wel domme antwoorden. En uitleggen kun je het ook niet ,maar dat is typisch voor een FVD, PVV stemmer toch? Die papagaaien elkaar alleen maar na!
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @ Karin Maasen. Wat heeft D66 hier in godsnaam mee te maken. Het is alsof tegenwoordig D66 overal de schuld van krijgt. Dom, dom, dom. En.nee ik ben geen D66 adept. Ik ben alleen dat papagaaiengedrag meer dan beu. Ik ga toch ook niet zeggen: Karen ben.jij PVV of FvD stemmer, hoewel dat waarschijnlijk wel is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen