Frank Boeijen wordt overvallen door burgemeester Hubert Bruls. Foto: Erik van 't Hullenaar
Volledig scherm
Frank Boeijen wordt overvallen door burgemeester Hubert Bruls. Foto: Erik van 't Hullenaar

Frank Boeijen verrast met erepenning Nijmegen

NIJMEGEN - Zanger Frank Boeijen is zaterdagavond aan het eind van zijn thuisconcert in de stadsschouwburg verrast met de Zilveren Erepenning van Nijmegen. Burgemeester Hubert Bruls woonde het optreden bij en betrad voor de toegiften het podium om de zanger het eerbetoon te brengen.

 1. Eerste succesje sit-in Dominicus is binnen: ‘Komende donderdag gesprek’
  PREMIUM
  update
  4

  Eerste succesje sit-in Dominicus is binnen: ‘Komende donderdag gesprek’

  NIJMEGEN - Zo’n honderd leerlingen van het Dominicus College en de Monnikskap houden sinds dinsdagochtend een sit-in in de aula van hun school aan de Energieweg in Nijmegen. Door niet naar de les te gaan maar spelletjes te spelen met elkaar, protesteren leerlingen tegen de voorgenomen sluiting van hun school. Het eerste succesje is inmiddels geboekt: het college van bestuur heeft toegezegd komende donderdag met de leerlingen in gesprek te gaan.
 2. Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’
  PREMIUM
  11

  Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’

  NIJMEGEN - Verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen pleit voor een intensief onderzoek naar het grote aantal ongevallen in de laatste weken. ,,Ik heb geen professionele gegevens, maar het lijken meer ongelukken te zijn dan normaal in deze periode", zegt Tertoolen. ,,Ik denk dat het heel belangrijk is om te kijken hoe die zijn ontstaan. Misschien gebeurt dat wel te weinig.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.