De gemeente Nijmegen vindt de Boks Academie van Willy van Haren en compagnon Kemal geen buitensportlocatie. ‘Sparren’ met een bokszak mag dus niet.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Nijmegen vindt de Boks Academie van Willy van Haren en compagnon Kemal geen buitensportlocatie. ‘Sparren’ met een bokszak mag dus niet. © Gerard Verschooten

Frustraties bij boksschool-eigenaar Willy van Haaren: waarom mogen wij hier niet sporten?

Meer coronaproof sporten dan bij hem in de tochtige Honig-fabriekshallen bestaat er niet in Nijmegen. Zegt boksschool-eigenaar Willy van Haaren zelf. Maar van de gemeente mag hij niet aan de bak. ,,Daar ben ik best wel gefrustreerd over.”

7 reacties

 • Nul Tachtjg

  2 maanden geleden
  Altijd dat gejank van al die mensen over denken wel de uitzondering op de regel te mogen zijn. Nee stelletje Calimero’s, Ja, het beleid is krom en het leven is niet eerlijk. Stop met piepen. 1001 uitzonderingen zijn nu eenmaal niet te handhaven.
 • Evil Admin

  2 maanden geleden
  Overheidsregels kennen geen logica noch redelijkheid. Ambtenaren moeten werken in zo'n omgeving, wie dat niet volhoudt gaat weg, wat overblijft interesseert het geen moer wat ze moeten doen, zolang ze hun riante pensioen maar halen. Een ambtenaar vragen om redelijkheid en meedenken is als IS vragen om genade. Het gaat gewoon niet gebeuren.
 • Sjaantje

  2 maanden geleden
  Als ik het goed begrijp kan er binnen de regels buiten gesport worden. Zij kunnen dus ook naar buiten aan de voorkant van de locatie of tijdelijk lessen aanbieden onder de oversteek. Zuur van de aangebrachte voorzieningen, iedereen kan zien dat er daar veilig gesport kan worden. De regels zijn in veel gevallen krom en onwerkbaar en vragen veel creativiteit en flexibiliteit van ondernemers. Wellicht kunnen zij samenwerken met de buitensportschool onder de oversteek?
 • A.P.E. Francissen

  2 maanden geleden
  Ik train bij Willy met een groepje leden die allemaal, net als ik Parkinson hebben en ook nog op leeftijd zijn. Dus allemaal tot de risicogroep behoren. We balen omdat we nu niet kunnen trainen. Dat is voor ons ‘ziekmakender’ dan veilig buiten trainen. BEWEGEN IS LEVEN !! 🥊🥊🥊
 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  Welkom in de bizarre wereld van de onlogische coronaregels. Het slaat helemaal nergens meer op. Waarom de overheid niet kiest voor dezelfde lockdown als in maart, ik snap het niet. Die had nog enige logica.
 1. Deze drie dappere politievrouwen krijgen straatnaam in verzetsbuurt in Lent
  PREMIUM
  4

  Deze drie dappere politie­vrou­wen krijgen straatnaam in verzets­buurt in Lent

  NIJMEGEN - Drie politievrouwen die actief waren in het Nijmeegse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgen ook een straatnaam in de toekomstige Lentse wijk Hof van Holland. Er komen een Jeanette Geldens-, een Annie van Velzen- en een Tine Vastbinderstraat. Een jaar geleden waren al twintig andere verzetshelden geselecteerd voor een straatnaam in de wijk bij station Lent, waarvan de bouw is begonnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man (30) overleden na val van dak
  Play

  Man (30) overleden na val van dak

 2. Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

Nijmegen e.o.