Het Nest Festival
Volledig scherm
PREMIUM
Het Nest Festival © PR

Gaan we nog een festivalzomer krijgen in Nijmegen? 'Goede hoop dat we door kunnen gaan’

NIJMEGEN - Grote, meerdaagse festivals gaan deze zomer definitief niet door, maar voor eendaagse evenementen is er nog hoop. Ook in Nijmegen. Oranjepop-up, de ‘coronavariant’ van Oranjepop, gaat op 7 augustus definitief door. Organisatoren van grotere festivals als Het Nest zitten nog in onzekerheid, maar hebben ‘goede hoop’. 

5 reacties

 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Marijke Wissink Nieuw Wehl, nog nooit op een festival geweest zeker? Kom al jaren op diverse festivals en heb welgeteld 2 x flinke ruzie gezien en dat was, hoe kan het ook anders, tussen de hersenloze aanhangers van de 2 bekende voetbalclubs uit Gelderland die op elkaars territorium komen. Voor de rest alleen maar plezier en respect genoten. Misschien moet u er eens naar toe gaan ,beetje ontspanning kan geen kwaad!
 • Marijke Wissink

  1 jaar geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl Festivals, nachtclubs en meer van dat soort bedrijfsactiviteiten brengen ons niets. De deelnemers drinken over het algemeen te veel om over het drugsgebruik maar te zwijgen. Het heeft alleen maar nadelige gevolgen, alle vernielingen, extra inzet van politie, de ambulancedienst, ziekenhuis opnames, enz. En wie betaald dat? de organisatie, die drammers? Dan komt er zeker geen enkel festival meer!!
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Het probleem ligt niet bij de cultuursector, wat zich netjes aan de maatregelen heeft gehouden, ook niet aan de jongeren, want die doen alleen maar wat jongeren ALTIJD al hebben gedaan. Het probleem is de overheid. Regeren is vooruitzien. Dansen met Jansen was een blunder waar De Jonge ontslagen had moeten worden. Kennelijk waren de opgelegde controle maatregelen niet goed en zijn mensen dingen beloofd die niet waargemaakt konden worden.
 • Y. Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Het is toch gebleken dat festival giga besmettingen geven? Dus bv het Nest festival KAN gewoon niet , ook al is het buitenlucht . Tijd dat het gedram ophoudt en men reëel , veilig en verantwoordelijk handelt. Het brein is pas rond je 24ste volgroeit dus aan eenieder die jonger is kun je die verantwoordelijkheid niet volledig neerleggen.
 • Byron Hendriks

  1 jaar geleden
  Het losgooien van de maatregelen heeft bewezen dat zolang corona heerst het niet mogelijk is dit soort dingen veilig te organiseren. De cultuursector wordt met miljoenen gesteund door de overheid om corona te overleven. Daar mag het nemen van verantwoordelijkheid door de sector tegenover staan, in plaats van het gedram en doordrukken wat ze nu doen. Mijn sympathie voor dit soort organisaties wordt er niet beter op.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen