Yvonne van Dreumel met haar ganzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne van Dreumel met haar ganzen. © Bert Beelen

Ganzenmoeder Yvonne wordt ganzenoma: ‘Maar waar moet het gezin heen?’

NIJMEGEN - Ze staat ook wel bekend als de Nijmeegse ‘ganzenmoeder’. Het ziet ernaar uit dat Yvonne van Dreumel (51) straks ‘oma’ is. Haar gans Teun legde (tot nu toe) al vijf eieren. Het kunnen er nog meer worden. Alleen: waar moet het gezin heen?

2 reacties

 • Jan Nuvens

  2 jaar geleden
  Eieren omwisselen voor gekookte eieren uit de supermarkt.... als de echte ganzeneieren eenmaal zijn uitgebroed wordt je probleem nog veel groter.
 • Ton Odijk

  2 jaar geleden
  Ganzen zijn net zo trouw als honden, je kan ze ook vrij makkelijk alles leren, ook hun naam. Ik snap wat van Dreumel heeft gedaan, maar dat is wel tot hier en niet verder. De eieren weghalen is de enige optie, helaas. Ja, daar zullen Jip en Teun niet blij mee zijn. Dat is dan maar zo. Beter een ei weg dan straks een ganzekuiken moeten slachten.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen