Volledig scherm
PREMIUM
Schets van de nieuwe ecowijk in Nijmegen-Noord. © CVEG

Gasloos? Liever geen nieuwbouw op warmtenet

NIJMEGEN - Splinternieuwe woningen in het Waalfront (Nijmegen-West) en in de Waalsprong (Nijmegen-Noord) worden massaal op het stedelijk warmtenet aangesloten. Maar dat is helemaal niet logisch.

Zo min mogelijk nieuwbouwwoningen aansluiten op het Nijmeegse warmtenet. Dat advies geeft de Gelderse Natuur en Milieufederatie en zij wordt inmiddels ook gesteund door een grote meerderheid van de gemeenteraad. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.