Gedumpte deelscooters van festivalgangers weggehaald uit Nijmeegse wijk: ‘Ze doen het toch wel weer’

update | met videoNIJMEGEN - Wie op zoek is naar een deelscooter in Nijmegen, moest deze maandag in Koningsdaal zijn. Het flinke aantal lijkt er in de wijk geparkeerd door bezoekers van dancefestival Herfstdrift. Tot grote ergernis van bewoners.

20 reacties

 • Bonny Thomassen

  2 maanden geleden
  Er zijn ergere dingen op de wereld. Er was een feestje in de wijk en het duurt een paar dagen voordat alles weer is opgeruimd. Mooi toch, dat Nijmegen West na jaren van industrie en verpaupering de nieuwe hotspot van de stad is! Geniet ervan!
 • coen hartman

  2 maanden geleden
  Niet zo moeilijk om de overlast op te lossen, als zo’n overlast ding bij mij voor de deur staat is het meteen aan het einde van zijn levensduur!!!!
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Fanny Jong. En dat noemen ze de toekomst van ons land. Kun je nagaan hoe die toekomst eruit ziet.
 • Marjolijn Dehue

  2 maanden geleden
  Deze scooters staan tenminste nog. Her en der zie ik deelfietsen op het troittoir liggen. Omgegooid, gevallen of neergekwakt. Erg zorgvuldig wordt er niet mee omgegaan. In de meld en herstel app van de gemeente is de mogelijkheid om 'parkeeroverlast' 'hindernis bij lichamelijke beperking' 'vervuiling' en algemeen 'overlast' te melden.
 • Fanny Jong

  2 maanden geleden
  Als je kijk hier in de rand van het centrum, daar staan studenten fietsen midden op de stoep geparkeerd rij aan rij je kunt er niet meer door met een rolstoel of rollator of gewoon lopend. Daar word ook niets aan gedaan. Ook gewoon sloopfietsen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen