Bert Mulder in het lab van het CWZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Mulder in het lab van het CWZ. © Paul Rapp

Geen éxtra coronamaatregelen betekent volgens Nijmeegse arts: ‘Weer een week verloren’

NIJMEGEN - ,,Je zou verwachten dat als je langs de rand van de afgrond loopt er meer voorzorgsmaatregelen worden genomen.’’ Bert Mulder, de Nijmeegse arts-microbioloog die verbonden is aan het Redteam, zegt ‘teleurgesteld’ te zijn in het uitblijven van extra maatregelen.

16 reacties

 • FritsFlabus

  11 maanden geleden
  Dat Red Team met lid Catweazle is er alleen gekomen om het Zwarte Scenario te schetsen, zodat het wat minder foutieve beleid van het kabinet/OMT wordt ondergesneeuwd en het publiek alleen maar gaat discussiëren over het Red Team.
 • HATERT024

  11 maanden geleden
  Een totale lockdown heeft geen zin. Er hoeven maar een paar reizigers ons land binne te komen met het virus en we zijn weer terug bij af. Het rode team wil gewoon in de belangstelling staan, gelukkig trapt de regering hier niet in.
 • tgm beuningen

  11 maanden geleden
  Weet ongetwijfeld veel van dit virus, maar weinig van hoe te leven met dit virus. En het laatste is meer en meer hét probleem.
 • tgm beuningen

  11 maanden geleden
  Zeker, maar naast dit virus zijn er nog 99 andere minstens zo belangrijke dingen in het leven. En die dingen vragen andere deskundigen dan microbiologen.
 • flabus

  11 maanden geleden
  Klopt helemaal Frits.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.