Een eerdere intocht van Sinterklaas in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerdere intocht van Sinterklaas in Nijmegen. © Gerard Verschooten

Geen vertrouwde intocht Sinterklaas in Nijmegen: ‘Hopen dat goed alternatief door kan gaan’

NIJMEGEN - Hoe komt Sinterklaas dit jaar aan in Nijmegen? Vanwege het rondwarende coronavirus is daar nog steeds grote onzekerheid over, terwijl de intocht al over 2,5 week is. ,,De tijd begint te dringen”, zegt Wouter Fremery, voorzitter van de Stichting Intocht Sint Nicolaas Nijmegen. 

4 reacties

 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  @Ron van Dijk: Dus jij wil je kinderen blootstellen aan al die activisten die tegen ze lopen te schreeuwen? En jij denkt dat het met wat roetveegpieten is opgelost? In dat geval heb ik nog een leuke 2e hands auto voor je. Alleen op zondag mee gereden door een oud vrouwtje. Je zal die activisten NOOIT tevreden stellen! Geef ze een vinger en ze rukken je armen af.
 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  @ Pedro Kantor: We organiseren dit feest niet voor jou maar voor de kleine lieve kindertjes, en schaffen het niet voor jou af. Trouwens, who cares wat een loser als Trump zegt.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Schaf dit festijn maar af, na al dat politiek correct gedram van woke blanke deugers, want dit kwam toch voornamelijk uit hun hoek, hoeft het van mij niet meer. De lol is er compleet af. Dan maar de kerstman. In de woorden van Donald Trump, everything woke turns to shit.
 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  Het aantal wekelijkse coronainfekties per 100.000 inwoners loopt gestaag op. We zitten ondertussen alweer op 210. Ik zou de intocht weer een jaartje uitstellen. We moeten evenementen mijden en vermijden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen