Al zeker 100 belangstellenden voor Middachtenstraat 84. Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Al zeker 100 belangstellenden voor Middachtenstraat 84. Nijmegen. © Gerard Verschooten

Gekte op de Nijmeegse woningmarkt: in 4 uurtjes tijd melden 80 belangstellenden zich voor dit koophuis

NIJMEGEN - De stormloop op een betaalbare tussenwoning in Hatert illustreert de gekte op de Nijmeegse woningmarkt. Zaterdag 13 februari om 10.00 uur verschijnt Middachtenstraat 84 op Funda, binnen vier uur melden zich dik tachtig belangstellenden, terwijl er maar voor dertig bezichtigingen plek is. 

8 reacties

 • Pim Willemsen

  3 dagen geleden
  Sluikreclame voor deze makelaar met zijn drogredenen, je kunt op tien vingers natellen dat als je een huis voor die prijs op funda zet er veel belangstelling is. En de makelaar? Die krijgt extra provisie als het huis voor een hogere prijs wordt verkocht. Gewoon zelf verkopen is wat socialer.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  4 dagen geleden
  Ricky Vervuurt Denk dat maar niet, verlies De huurder betaalt niet zo veel door de huursubsidie en de huurtoeslag!
 • richy vervuurt

  1 week geleden
  Mijn moeder is een bewoner in deze straat en kon haar woning kopen als de helft van de bewoners dat ook deden 20 jaar geleden maar dat deden alleen 3 man de prijs was toen 120.000 GULDEN dan een jaar later kon ze het als nog kopen voor 240.000 gulden nu zijn het dubbele waard jammer voor mijn moeder ze betaalt nog steeds huur. @kerkhoff die huur is meer dan werkelijke kosten en alles wat er in die woning is gedaan heeft ze zelf betaald.
 • KERKHOFF

  1 week geleden
  @a Visser, u bedoelt 50 jaar verlies incasseren. Huurders van sociale huur woningen betalen maar een fractie van de werkelijke woning kosten. Het tekort wordt door de belastingbetaler bij gelegd.
 • H.E.M. Arts

  1 week geleden
  Je koopt een sociale huurwoning voor een schappelijke prijs, omdat bijv. je die mogelijkheid geboden wordt door bewoning van deze huurwoning. Hiervan gebruik maken, kan je financieel voordeel opleveren, indien geen voorwaarden worden/zijn verbonden aan de verkoop van deze woningen binnen een bepaalde termijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Nijmegen e.o.