De gekte op de woningmarkt heeft ook Millingen aan de Rijn bereikt. Een 'te koop-bord' in een voortuin is een zeldzaamheid geworden. Er is nauwelijks nog aanbod van huizen in het polderdorp.
Volledig scherm
PREMIUM
De gekte op de woningmarkt heeft ook Millingen aan de Rijn bereikt. Een 'te koop-bord' in een voortuin is een zeldzaamheid geworden. Er is nauwelijks nog aanbod van huizen in het polderdorp. © Theo Peeters

Gekte op woningmarkt drijft stedeling naar Millingen: ‘Het leven is hier relaxter’

MILLINGEN - Lang was Millingen een kalm eiland te midden van de hoge golven op de huizenmarkt. Maar nu heeft de huizengekte ook het Rijndorp bereikt. Er staat nauwelijks nog iets te koop. Zelfs stedelingen willen in de afgelegen polderplaats wonen. 

5 reacties

 • Michel Bekker

  1 maand geleden
  Niet teveel reclame Daan...
 • H Haukes

  1 maand geleden
  Als geboren en getogen millingenaar vind ik dat er al teveel 'import' in ons mooie dorp is. De lokale jeugd komt al bijna niet meer aan een eigen woning omdat 'import' alle betaalbare woningen opkoopt. Erg jammer.
 • Koos Tabak

  1 maand geleden
  Hoi Ton Ton, gezien je bijna dodelijk serieuze reactie raad ik je een cursus humor aan of ben je vroeger misdienaar geweest...dan zou ik zeggen : laat die cursus maar zitten
 • Wim Sonderen

  1 maand geleden
  In Winterswijk worden huizen gekocht door mensen uit de Randstad om ze vervolgens al 4 jaar niet te gebruiken. Gemeubileerd dat wel om de schijn op te houden dat er gewoond wordt. Het is puur speculatie, wat mij betreft mogen ze die woningen kraken. En de gemeente doet niets terwijl er een woningen te kort is.
 • Ton Ton

  1 maand geleden
  Ik hoop dat Clemens zijn opmerking "Toch ga ik het dorp aan niemand aannraden" grappig heeft bedoeld. Zoniet, Clemens, waarom jij wel en een ander niet? Dat het dan te vol wordt? Wat een egoïstische gedachte!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Nijmegen e.o.