Een man uit Beuningen heeft geld van meerdere VVE’s doorgesluisd naar zijn eigen rekening. Ook hier, bij de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex aan de Maanstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Een man uit Beuningen heeft geld van meerdere VVE’s doorgesluisd naar zijn eigen rekening. Ook hier, bij de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex aan de Maanstraat. © Paul Rapp

Geld wegsluizen bij de VVE, eigenlijk is dat vrij eenvoudig. Wat kun je ertegen doen?

NIJMEGEN -  Tientallen eigenaars van Nijmeegse appartementen zijn geld kwijt omdat de beheerder van hun flat het verduisterde. De schade loopt in de tonnen. Hoe kan dat gebeuren?

3 reacties

 • Maarten Ouden Burgers

  2 maanden geleden
  Herman Hueting@ - mooi die inzage 24/7. Hebben jullie óók inzage in de mutaties op de betaalrekening bij de bank?! Met 'inzage in de administratie' wordt vaak bedoeld inzage in het boekhoudsysteem, de cijfers in de boekhouding kunnen afwijken van de cijfers van de betaalrekening...
 • k Van de meer

  2 maanden geleden
  Blockchain technologie maakt het gewoon mogelijk om belanghebbenden ter allertijde inzicht te geven in een administratie.
 • Herman Hueting

  2 maanden geleden
  Als VVEHANZESTRAAT hebben wij een beheerder alwaar we 24/7 inzage hebben in de geautomatiseerde administratie. Daarnaast mag de beheerder nota’s niet voldoen zonder goedkeuring van het bestuur. Hierdoor heb je ook direct inzicht of de nota bij de juiste kostenrekening wordt geboekt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.