Restaurant Rijnzicht heeft een afhaalservice. Op de foto: Mike Cornelissen.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Rijnzicht heeft een afhaalservice. Op de foto: Mike Cornelissen. © Jan Ruland van den Brink

Gelderse horeca houdt sprankje hoop voor kerst: ‘Die omzet is gewoon echt nodig’

ARNHEM - Het wordt een race tegen de klok, maar restauranthouders in de regio hopen nog steeds dat ze met kerst open mogen. Een enkeling overweegt de deuren sowieso te sluiten om duidelijkheid te verschaffen aan gasten en team. Het merendeel koestert nog een sprankje hoop.

11 reacties

 • F.J.H. Lelivelt

  2 jaar geleden
  en wat denk je, de supermarkten met die steeds duurdere prijzen
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Volgens mij hebben ze de horeca daar ook bij nodig, dus win-win.
 • Mattie

  2 jaar geleden
  En dat zegt iemand die zelf de realiteit niet inziet.
 • Patch

  2 jaar geleden
  Ze willen duidelijkheid: tot de zomer maatregelen ivm steeds opstekend virus. En ja: bizar dat mensen blijven shoppen! Duidelijk twee maten. Beste investering nu is omscholen naar covid-proof job.
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Het is te gek voor woorden allemaal... Mondkapjes werken niet, sterker nog mensen krijgen allerlei andere ziektes. De horeca staat als laagste als oorzaak van besmetting die opgemaakt word uit de onderzoeken... Kortom, de politiek moet nu ingrijpen en de regering tot de orde gaan roepen want het is nu een Rutte...de Jonge show geworden die iedere feitelijke realiteit mist...! 
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen