Directeur/hoofdredacteur Raymond Janssen van RN7 in begeerttere dagen, met op de achtergrond Gerry van Campen.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur/hoofdredacteur Raymond Janssen van RN7 in begeerttere dagen, met op de achtergrond Gerry van Campen. © Bert Beelen

Geldgebrek: streekomroep RN7 ontslaat nu ook tv-chef Gerry van Campen

NIJMEGEN - Ook tv-coördinator en dj Gerry van Campen, het bekendste gezicht van de streekomroep, is ontslagen bij RN7. Eerder werd directeur/hoofdredacteur Raymond Janssen al weggestuurd door het bestuur. Bij Janssen speelde een conflict over de toekomst van de omroep een rol, bij Van Campen gaat het om pure geldnood.

14 reacties

 • haske

  2 jaar geleden
  In Wijchen heeft men de keuze voor RN7 gemaakt, we betalen mee, maar geen Wijchens programma meer te zien! Omroep Gelderland is beter . Opdoeken maar
 • Willem

  2 jaar geleden
  1 Omroep Gelderland is meer dan genoeg :-)
 • PPP

  2 jaar geleden
  Gewoon een vraagje aan de Gelderlander. Waarom zoveel aandacht voor een subsidie instelling. Stop er nu eens mee. Normale instellingen en bedrijven krijgen totaal geen aandacht en ze hebben vaak veel meer mensen in dienst. Stekker uit. En die amateurs medewerkers geef aandacht aan je normale baan.
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Dit soort lokale omroepjes bewijst in ieder geval dat betalen en kwaliteit lang niet altijd samengaan.
 • Koos

  2 jaar geleden
  Heb wel eens geprobeerd om te kijken, gewoon uit interesse maar dat is niet langer dan 10 minuten vol te houden...Dus R7, doe iets om bestaansrecht te hebben of anders maar opdoeken. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.