Volledig scherm
Gele Hesjes op de Markt. © De Gelderlander

'Gele Hesjes’ demonstreerden weer in Nijmegen

NIJMEGEN - Zo’n twintig mensen in Gele Hesjes trokken zaterdagmiddag door het centrum van Nijmegen. Aan voorbijgangers deelden ze hun flyer uit. De actie verliep net als de eerdere keren rustig.

Al voor de vierde keer in een paar weken tijd liepen de ‘Gele Hesjes’ een demonstratietocht door de winkelstraten. Ze protesteerden op deze manier tegen het beleid van kabinet-Rutte. Tijdens hun wandeling spraken ze mensen die dat willen aan om te vertellen waar ze zich voor inzetten.

Deze eerste zaterdag van 2019 waren ze met ongeveer twintig Gele Hesjes van de partij in Nijmegen. Ongeveer net zoveel als bij de vorige demonstratie, op de zaterdag voor kerst. 

Volledig scherm
Gele Hesjes delen flyers uit. © De Gelderlander
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.