Bert Beelen
Volledig scherm
PREMIUM
© Bert Beelen

Gemeente Nijmegen eist 1,2 miljoen euro terug van advocaat van Hilckmann

NIJMEGEN - De gemeente Nijmegen heeft een claim van 1.219.000 euro neergelegd bij de advocaat van slachthuis Hilckmann. De rechtbank heeft in een juridische procedure geoordeeld dat de advocaat, Sander Drijber, dat bedrag heeft weggesluisd naar de bankrekening van zijn kantoor. De gemeente kon daardoor geen beslag leggen op dat geld.

10 reacties

 • wim

  3 jaar geleden
  Wat zijn sommige advocaten toch naargeestig op zoek naar mazen in de wet.Gelukkig is deze meneer teruggefloten en zal hij voor hij van het tableau wordt geschrapt eerst netjes het geld over maken naar de gemeente.
 • Pietertje

  3 jaar geleden
  PvdA en GroensLinks zijn vervelend. Zo goed?
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  De meeste lezers en andere reaguurders snappen meteen dat ik bedoel dat de ontslagen werknemers toen ze nog niet ontslagen waren, hardwerkend waren. En eveneens dat ik met eeuwige studenten, studenten bedoel die langer over een studie doen dan nodig hoeft te zijn. En dat vooral Groen Links een zeer substantieel deel van zijn stemmen haalt bij (ex)studenten is gewoon een harde feit.
 • Pluskukel

  3 jaar geleden
  Eeuwige studenten bestaan niet meer. Die zouden dan ook eeuwig geld moeten lenen. Ontslagen arbeiders zullen waarschijnlijk niet meer hardwerkend zijn. En zo rammelt uw commentaar aan alle kanten. Maar het was er natuurlijk alleen te doen om iets vervelends over de PvdA en GL te kunnen roepen. Probeer het nog eens.
 • ARRA

  3 jaar geleden
  Ik krijg o.a. via de  Gelderlander niet de indruk, dat de afbouw van slachthuis Hilckmann ordentelijk verloopt. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.