Achilles'29 had negentig jaar lang een eigen onderkomen op sportpark De Heikant. De club raakte dat kwijt na een conflict met de familie Derks (complexeigenaren). Sinds november speelt de Groesbeekse hoofdklasser op het complex van dorpsgenoot Germania.
Volledig scherm
PREMIUM
Achilles'29 had negentig jaar lang een eigen onderkomen op sportpark De Heikant. De club raakte dat kwijt na een conflict met de familie Derks (complexeigenaren). Sinds november speelt de Groesbeekse hoofdklasser op het complex van dorpsgenoot Germania. © Paul Rapp

Germania: ‘Achilles alleen welkom op ons veld zonder clubhuis-eis’

GROESBEEK - Voetbalclub Achilles’29 krijgt geen eigen kantine op het sportpark van plaatsgenoot Germania. Koestert de Groesbeekse hoofdklasser die wens wél dan is zij niet welkom op de Stekkenberg.

5 reacties

 • buurman

  2 jaar geleden
  Het talent tot tactvol optreden is bij Achilles '29 niet zo sterk ontwikkelt. Als je gastvrij wordt opgenomen bij een andere club, is dat reden tot dankbaarheid en nederigheid. 
 • Gerrit

  2 jaar geleden
  In Groesbeek is nog geen enkele samenwerking tussen welke verenigen succesvol verlopen. De kans dat deze uiteindelijk  mislukt is ongeveer 100%. Rood-Wit heeft tijdig ingezien dat Achilles een onbetrouwbare partner is, hopelijk komt Germania ook tijdig tot inzicht. 
 • RonS

  2 jaar geleden
  wat een buitensporige arrogantie van Achilles! Wees blij dat je nog voetbalt!
 • Ook

  2 jaar geleden
  Ik zie dat nog helemaal mis gaan die samenwerking tussen Germania en Achilles'29.Bij Achilles'29 blijkt nog steeds niet te zijn binnen gekomen dat men geen eisen meer kan stellen zoals voorheen en dat men vooral genadebrood dient te eten.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Ik zou anders helemaal niet weten wat het probleem van een eigen (tijdelijk) onderkomen in de buurt van het sportpark is. Die hoeft toch niet persé op of bij het sportpark te zijn?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen