Achilles'29 had negentig jaar lang een eigen onderkomen op sportpark De Heikant. De club raakte dat kwijt na een conflict met de familie Derks (complexeigenaren). Sinds november speelt de Groesbeekse hoofdklasser op het complex van dorpsgenoot Germania.
Volledig scherm
PREMIUM
Achilles'29 had negentig jaar lang een eigen onderkomen op sportpark De Heikant. De club raakte dat kwijt na een conflict met de familie Derks (complexeigenaren). Sinds november speelt de Groesbeekse hoofdklasser op het complex van dorpsgenoot Germania. © Paul Rapp

Germania: ‘Achilles alleen welkom op ons veld zonder clubhuis-eis’

GROESBEEK - Voetbalclub Achilles’29 krijgt geen eigen kantine op het sportpark van plaatsgenoot Germania. Koestert de Groesbeekse hoofdklasser die wens wél dan is zij niet welkom op de Stekkenberg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Afscheidsbrief van Nijmeegse verzetsman onthult aangrijpend verhaal: ‘Het is nu de 42ste zondag dat ik van huis ben’
    PREMIUM

    Afscheids­brief van Nijmeegse verzetsman onthult aangrij­pend verhaal: ‘Het is nu de 42ste zondag dat ik van huis ben’

    NIJMEGEN/BAD AROLSEN - Verzetsman Peter Will stierf tijdens een transport tussen twee concentratiekampen, in april 1945. Dat hij een afscheidsbrief aan zijn gezin in Nijmegen had geschreven, wist niemand. Tot het document in 2015 opdook in de oorlogsarchieven in Bad Arolsen. Het verhaal van de brief maakt nu deel uit van een reizende expositie in Duitsland.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.