Yordi woont al 3 jaar in bij de ouders van Angela op Teersdijk
Volledig scherm
PREMIUM
Yordi woont al 3 jaar in bij de ouders van Angela op Teersdijk © Foto: Bert Beelen

Gerrit leeft in ‘zonnebankkamer’, Yordi woont bij zijn schoonouders in: tekort aan woonwagens is enorm

NIJMEGEN - Het tekort aan woonwagenplaatsen in Nijmegen is enorm. Jongeren blijven noodgedwongen bij hun ouders en stellen hun kinderwens uit. ,,Zonder uitbreiding van het kamp, staat ons leven stil.”

25 reacties

 • Patries

  2 jaar geleden
  8-jarige wachtlijst? Je bedoelt 18-jarig neem ik aan.
 • loeske

  2 jaar geleden
  Als we nou op de bestaande kampen alle wagens gewoon laten staan en degenen die niet binnen het half uur 100 meter verderop kunnen staan, verwijderen. Dan kunnen er weer wagens staan, je weet wel, die dingen met wielen eronder die snel dvm een auto ervoor verplaatst kunnen worden. Dat zijn wagens, wat er nu staan zijn complete villa's
 • Nijmegencentrum

  2 jaar geleden
  Onze kinderen mogen blij zijn als ze op hun 30e een huurflatje kunnen krijgen. Je hebt gemiddeld 18 jaar nodig wil je kans maken. Wij houden onze jongeren ook inwonend in onze kleine huurwoningen. Van die riante villa woonkamers kan best een stukje af om een extra slaapkamer van te maken. Een zonnenbank kamer is totale luxe. Bij ons liggen 2/3 kinderen vaak op 1 kleim slaapkamertje. Altijd dat geklaag ik krijg er steeds minder simpatie voor. Verwachten op hun 18e gelijk een villa te krijgen. De familie banden zijn toch zo hecht dan is jaren inwonen bij ouders ook prima toch?
 • R. Laarman

  2 jaar geleden
  Dit gaat over Nijmegen ,niet over Amsterdam
 • Kraken

  2 jaar geleden
  In Nederland moet je flink blijven drammen en dan krijg je je zin. Zelfs als niemand het er mee eens is, let maar op.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen