Volledig scherm
PREMIUM
Het briefje dat het ouder echtpaar voor het raam hield nadat ze door overvallers in eigen huis bedreigd, opgesloten en bestolen waren. © Bert Beelen

Gewelddadige bende overvallers van Nijmeegs echtpaar (70 en 75) sloeg op veel meer plekken toe

NIJMEGEN / AMMERZODEN - De overvalbende die ervan verdacht wordt een ouder echtpaar in Nijmegen te hebben opgesloten en beroofd, is volgens justitie op veel meer plekken op rooftocht geweest.  Ze sloegen toe in Ammerzoden, maar ook op andere plekken. 

De zes verdachten uit Nijmegen, Druten en Cuijk kwamen in beeld na de schokkende overval op een ouder echtpaar aan de Kerkstraat in Nijmegen, op 4 maart van dit jaar.

Daar werden de bewoners in hun woning overvallen door mannen met bivakmutsen, een vuurwapen, een stanleymes en een hamer.

De bewoners moesten de kluis geven of openen en werden vervolgens opgesloten in een kamertje. Zij zaten daar opgesloten totdat ze de aandacht van een passant wisten te trekken met briefjes tegen het raam: ‘Help’ en ‘Bel 112’. Daarop kwam de politie hen bevrijden. Volgens het OM zijn vijf van de zes verdachten bij deze  overval betrokken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.