De teststraat bij het GGD-gebouw aan de Professor Bellefroidstraat verhuist naar De Biezen.
Volledig scherm
PREMIUM
De teststraat bij het GGD-gebouw aan de Professor Bellefroidstraat verhuist naar De Biezen. © Foto: Bert Beelen

GGD-teststraat in Nijmegen verhuist van Groenewoudseweg naar bedrijfshal naast milieustraat

NIJMEGEN - De coronateststraat aan de Professor Bellefroidstraat/Groenewoudseweg bij het GGD-kantoor in Nijmegen sluit per half mei de deuren. De voorziening verhuist naar De Biezen en komt in een voormalige bedrijfshal van schuurpapierfabrikant EKI. Dat is pal naast de milieustraat van afvalverwerker DAR. 

5 reacties

 • Harrie Nak

  1 maand geleden
  Jan deWitt wat een opruiende onzin schrijf jij. Ik woon vlak naast de EKI. Van die enorme stank en geluidoverlast (van de instrie of van de energieweg) heb ik nog nooit wat gemerkt. En waar in godsnaam hebben wij last van Graafseweg-sluipverkeer?!?
 • Fred Gerritsen

  1 maand geleden
  Woon er tegenover. Hoezo overlast??In het begin was het drukker dan nu..maar overlast en druk..pffff...je kunt maar geld uitgeven.
 • Maarten Van Schaik

  1 maand geleden
  Hoe zo overlast voor de buurt? Van de teststraat heeft bijna niemand last. De teststraat is al maanden niet meer in tenten. Het zijn cabines, dus geen last van de wind. Er is werkelijke geen goede reden te verzinnen om de teststraat te verplaatsen. Zonde van de kosten, die worden niet door de GGD gedragen, maar door het ministerie.
 • Jan de Witt

  1 maand geleden
  "Belangrijkste reden voor de verhuizing is overlast voor direct-omwonenden tegen te gaan." Daarom verplaatsen we het naar Nijmegen-West. Daar hebben de omwonenden er geen last van... Of het valt in het niet bij overlast van levensgevaarlijke uitstoot door zware industrie en verkeer v/d Energieweg, incl stank- en geluidsoverlast (bijv. asfaltcentrale en puinbreker), straks de enorme windmolens op het terrein v/d voormalige energiecentrale, sluipverkeer vanaf Energie- Graafseweg door woonwijken
 • Geert kolks

  1 maand geleden
  Zijn er toch nog slimmeriken bij de GGD die de tent , die vaak gesloten is vanwege wind of storm, verruilen voor een vast gebouw dat niet zo snel omwaait .

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.