PGB Flos Vingerhoets
Volledig scherm
PREMIUM
PGB Flos Vingerhoets © Flos Vingerhoets

Globale 24-uursdeclaraties Rigtergroep zijn mogelijk zorgfraude

NIJMEGEN - Had de Nijmeegse Rigtergroep pgb-zorg voor cliënten met onder meer autisme en/of verslavingsproblemen moeten declareren per geboden handeling? Of volstond dat de declaraties globaler zijn verrekend als ‘24-uurs-zorg’? Het zijn cruciale vragen in een civiele rechtszaak die al 2,5 jaar loopt tussen de gemeente Nijmegen en zorginstelling Rigtergroep.

1 reactie

 • Ook

  2 jaar geleden
  Krokodillentranen en meer niet.Laat mevrouw die maar bewaren voor wanneer ze voor de strafrechter komt te staan, want volgens mij heeft zowel de gemeente Nijmegen als straks ook het OM best wel een stevige zaak tegen haar.
 1. Anders denken met Eva: ‘Innoveren is van iedereen’
  PREMIUM

  Anders denken met Eva: ‘Innoveren is van iedereen’

  NIJMEGEN - Binnen 48 uur na het begin van de coronacrisis waren al haar afspraken geannuleerd. Toen ze na een tijdje wel uitgeklust en uitgetuinierd was, besloot Eva van Otterlo, eigenares van een tekstbureau: ‘Ik ga iets doen, ik ga een boek schrijven’. Innovatie in Nijmegen is de werktitel. Maar het kan net zo goed Anders denken gaan heten. Het wordingsproces is een innovatie op zichzelf, zegt ze. En tegelijkertijd ook een persoonlijke ontdekkingstocht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.