Volledig scherm
Ruben Hein. © PR

Gratis concert op Spiegelwaal met Ruben Hein en Eric Vloeimans

NIJMEGEN - Singer-songwriter Ruben Hein en toptrompettist Eric Vloeimans zijn de gastartiesten die optreden tijdens het gratis toegankelijke Spiegelwaalconcert op woensdag 20 juni. Het evenement met het Symfonieorkest Nijmegen geldt als een van de hoogtepunten van het Green Capital-jaar in Nijmegen.

Volledig scherm
Eric Vloeimans. © Merlijn Doomernik

Toeschouwers kunnen die avond op de trappen van de Lentse Warande plaatsnemen en zien dan een concert met de skyline van Nijmegen als decor. Het orkest met professionele muzikanten en gevorderde amateurs speelt stukken van onder anderen Dvorak, Piazzola en Saint Saens. 

Er zijn gastoptredens van Hein en Vloeimans. Zanger Ruben Hein uit Bemmel is bekend om zijn ingetogen repertoire waarvoor hij al een Radio 6 Award won en de Edison publieksprijs. Het grote publiek leerde hem kennen als winnaar van het tv-programma 'Wie is de Mol?'. Eric Vloeimans geldt al jaren als de beste trompettist van Nederland en is al voor vele samenwerkingsverbanden gevraagd, onder meer met Doe Maar en Kyteman.

Tickets zijn vanaf maandag 28 mei te reserveren via greencapital2018.nl. Maximaal vier per persoon.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.