HetGoffertpark wordt vrij van explosieven gemaakt nadat eerder bij een concert van Guns N’ Roses een granaat werd gevonden.
Volledig scherm
HetGoffertpark wordt vrij van explosieven gemaakt nadat eerder bij een concert van Guns N’ Roses een granaat werd gevonden. © Paul Rapp

Graven op Goffertwei naar bommen en archeologie

NIJMEGEN - De Goffertwei zal er de komende maanden niet meer zo strak bij liggen. Een groot deel van terrein wordt sinds deze week afgegraven in een zoektocht naar munitie uit de Tweede Wereldoorlog en naar archeologische resten uit vroegere tijden. 

7 reacties

 • MrNijm

  1 jaar geleden
  Niet zeuren, dit jaar is er helaas niks en kan het gras mooi herstellen. Nu maar hopen op leuke concerten volgend jaar.
 • Beumus

  1 jaar geleden
  En als je het dus gaat asfalteren komen de patserbakken en bestuurders van scooters met handtasjes nog meer de boel te verzieken!
 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Van mij mag het geasfalteerd worden. In de avond is het één grote tuigplek.
 • jan peet

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met Rodolpho en Rob Essers. Er zijn op de Goffertweide al jaren te veel, te grote evenementen. De kwaliteit van de grasmat gaat van jaar op jaar achteruit, doordat het gras zich niet kan herstellen. Als het evenementenbeleid niet verandert, zal dat niet verbeteren en is de weide onbruikbaar voor de gewone burger die er aangenaam de tijd wil doorbrengen in een mooie en goed verzorgde omgeving.
 • Sjakie

  1 jaar geleden
  Het is na 75jaar voor bestuurlijk Nijmegen eindelijk tijd om het verleden op te schonen. Dit had veel eerder moeten gebeuren, maar ja, Havana aan de Waal ;-))

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.