‘Grijp in op Nijmeegse kruising waar kinderen oversteken, wacht niet tot er een ernstig ongeluk gebeurt’

VideoNIJMEGEN-NOORD - Het is wachten op ongelukken op de kruising van de Griftdijk met de Dick Brunastraat en de Zegelringstraat in Nijmegen-Noord. En daarom zijn maatregelen direct nodig, vinden ouders, Kindcentrum de Uitdaging, de Wijkraad en omwonenden. Ook D66 mengt zich nu in de discussie, ze heeft het college vragen gesteld over de ‘zeer onveilige oversteekplaats’. 

25 reacties

 • 101 Garfield

  6 maanden geleden
  De gemeente heeft een stedenbouwkundige, maar die is er alleen voor de vorm... Niet voor de inhoud. Projectontwikkelaars krijgen toestemming om een gebied te ontwikkelen en daarmee ook de infrastructuur. Dat komt in een mooi rapportje en gemeente zet een mooi vinkje. Er wordt niet naar de inhoud gekeken door de gemeente en projectontwikkelaar kijk alleen maar naar inkomsten...Vandaar dat het altijd fout gaat.  Het is niet voor niets dat bij de gemeente Nijmegen in het bijzonder alles minimaal twee keer gedaan moet worden voordat het goed gaat...Wie herinnert zich niet het glas in het speelzand
 • 101 Garfield

  6 maanden geleden
  Ik denk dat het sarcasme is wat er gezegd wordt.
 • Willem Tienen

  6 maanden geleden
  En op andere tijden lopen en fietsen er geen mensen?
 • Laura

  6 maanden geleden
  Heb jij 11 miljoen?Een tunnel zou zelfs ruim 43 miljoen kosten.
 • Laura

  6 maanden geleden
  Ook de N325 zit bijna op zijn limiet!! Dan ga je de lentenaren juist weg pesten die langs deze drukke wonen.Stoplichten plaatsen, daarnaast zijn de boosdoeners de bewoners van de wijk zelf!.Daarnaast is het onverantwoord om kinderen onder de 8 jaar alleen naar school te laten fietsen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.