Hoogleraar Erik Jan Zürcher: ,,Iedereen die het grijzewolvengebaar maakt, is in Turkije onmiddellijk herkenbaar als extreme nationalist."
Volledig scherm
PREMIUM
Hoogleraar Erik Jan Zürcher: ,,Iedereen die het grijzewolvengebaar maakt, is in Turkije onmiddellijk herkenbaar als extreme nationalist." © ANP

Grijze Wolven Nijmegen: ‘Via omweg subsidie aan fascisme-sympathisant’

Vijf vragen overNijmegen - De gemeente Nijmegen subsidieert via een omweg de aan ultrarechts gelieerd geachte Turkse ‘Grijze Wolven’. Zegt de linkse actieorganisatie Doorbraak. De SP heeft al Kamer- en - in Nijmegen - raadsvragen gesteld. Hoe serieus zijn de beschuldigingen?

7 reacties

 • depapa

  3 jaar geleden
  Bezoek gewoon eens de Facebook pagina van de voorzitter van deze Turkse "Culturele" Vereniging. Een en al MHP en Grijze Wolven. 
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  die poster hangt daar niet voor niets!
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  DENK had in 2016 een motie ingediend om buitenlandse financieringen aan politiek partijen te VERBIEDEN. En wie stemde tegen? 
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Als het extreem aan (Nederlandse) rechter zijde is spreekt men van moord en brand, als het extreem aan linker, Turkse of Marokkaanse zijde is, is het meestal oorverdovend stil op hooguit af en toe vragen, reacties vanuit de PVV.
 • CCC

  3 jaar geleden
  Was het maar de helft van ons inkomen.Daarbovenop komt nog:OZB, waterschapsbelasting, wegenbelasting, BPM, BTW en alles wat ik nog vergeten ben