Hoogleraar Erik Jan Zürcher: ,,Iedereen die het grijzewolvengebaar maakt, is in Turkije onmiddellijk herkenbaar als extreme nationalist."
Volledig scherm
PREMIUM
Hoogleraar Erik Jan Zürcher: ,,Iedereen die het grijzewolvengebaar maakt, is in Turkije onmiddellijk herkenbaar als extreme nationalist." © ANP

Grijze Wolven Nijmegen: ‘Via omweg subsidie aan fascisme-sympathisant’

Vijf vragen overNijmegen - De gemeente Nijmegen subsidieert via een omweg de aan ultrarechts gelieerd geachte Turkse ‘Grijze Wolven’. Zegt de linkse actieorganisatie Doorbraak. De SP heeft al Kamer- en - in Nijmegen - raadsvragen gesteld. Hoe serieus zijn de beschuldigingen?

7 reacties

 • depapa

  11 maanden geleden
  Bezoek gewoon eens de Facebook pagina van de voorzitter van deze Turkse "Culturele" Vereniging. Een en al MHP en Grijze Wolven. 
 • PietjeBel

  11 maanden geleden
  die poster hangt daar niet voor niets!
 • Anonymous

  11 maanden geleden
  DENK had in 2016 een motie ingediend om buitenlandse financieringen aan politiek partijen te VERBIEDEN. En wie stemde tegen? 
 • KNijmegenaar

  11 maanden geleden
  Als het extreem aan (Nederlandse) rechter zijde is spreekt men van moord en brand, als het extreem aan linker, Turkse of Marokkaanse zijde is, is het meestal oorverdovend stil op hooguit af en toe vragen, reacties vanuit de PVV.
 • CCC

  11 maanden geleden
  Was het maar de helft van ons inkomen.Daarbovenop komt nog:OZB, waterschapsbelasting, wegenbelasting, BPM, BTW en alles wat ik nog vergeten ben

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Jesse Klaver: 'Liever vliegverbod dan avondklok'
  Play

  Jesse Klaver: 'Liever vliegver­bod dan avond­klok'

 2. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
  Play

  Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'

Nijmegen e.o.