Stadsverkenner Ronald Migo.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadsverkenner Ronald Migo.

GroenLinks, Stadspartij en D66 met stadsverkenner in gesprek met inwoners van de stad

NIJMEGEN - De Nijmeegse fracties van GroenLinks, Stadspartij Nijmegen en D66 gaan de komende tijd in gesprek met Nijmegenaren om erachter te komen wat hun kijk op de stad is. De gesprekken worden begeleid door oud-wethouder Ronald Migo (CDA), die is aangesteld als stadsverkenner. 

7 reacties

 • J le Blanc

  2 weken geleden
  Ik vermoed dat, als je écht de stem van de gemiddelde Nijmegenaar wil horen, actief de wijken in moet. Dus geen hoogdrempelig zaaltje afhuren, want je weet bij voorbaat wie daar op afkomen. Nee, de straat op en willekeurige wijken in, verspreid over de gehele stad. Dus ook, zoals hier al benoemd wordt, grote stadsdelen als Lindenholt en Dukenburg.
 • Martin De Beer

  2 weken geleden
  Quirijn wilt de stad bij het formatieproces betrekken, maar dan ook iedereen in de stad of alleen de linkse elitaire kliek die op jullie stemt?
 • hans smits

  2 weken geleden
  Het pluche is belangrijker dan de mensen blijk hier weer,misschien kunnen ze beter het paard achter de kar spannen dat heeft meer indruk bij de inwoners
 • Frank de Jager

  2 weken geleden
  Met Toine van Bergen eens. Dukenburg / Lindenholt 50.000 inwoners, daar alsnog een avond plannen.
 • Hans Jacobs

  2 weken geleden
  Omgekeerde wereld, je gaat eerst de straat op voordat je überhaupt raadslid wil worden, het laat maar zien dat ze zomaar wat doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.